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Shinjiko Shijimi Chukasoba Kohaku
2-1-3 Nishirokugo, Ota-ku, Tokyo Itinéraire
Spécialité Ramen
  • Bib Gourmand : nos meilleurs rapports qualité-prix ≤ 70 CHF Un moment de gourmandise à moins de 70 CHF: de bons produits bien mis en valeur, une addition mesurée, une cuisine d’un excellent rapport qualité-prix.

Informations complémentaires

  • Spécialité Ramen
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Espèce

Informations pratiques

Description

With crowds clamouring for the delicious shellfish dashi and only five seats to accommodate them, the queue trails out the door and down the street. Hiroyuki Iwata chose basket clams for his broth because his first taste of ramen in this sort of broth was unforgettable. He uses the richly flavoursome clams of Lake Shinji in Shimane Prefecture. To savour the pure taste of the dashi, order the salt ramen. The shop’s name derives from kohakusan (succinic acid), an umami flavour component in shellfish.

Localisation

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  • A partir de JPY 16 250
    Eternity HOUSE 蒲田ー羽田
    Mauvais 1
    321 m - 仲六郷2-29-6, Tokyo
  • A partir de JPY 18 458
    Sakura Stay Keikyukamata
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    914 m - 2-27-3 Kamata Honchou,, Tokyo
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    Chisun Hotel Kamata
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    978 m - Ota-ku, Nishikamata 8-20-11, Tokyo

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