2
$$$
La Bécasse
3-3-9 Hiranomachi, Chuo-ku, Osaka Itinéraire
Cuisine française
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine française
  • Air conditionné
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Chef Yoshinori Shibuya moved to France, where he crafted his own vision of gastronomy under the tutelage of Paul Bocuse, Joël Robuchon and Alain Chapel. While honouring tradition, Shibuya also turns his attention to modern techniques, which emphasise respect for ingredients. He actively incorporates Japanese ingredients such as ayu and hamo, adding a Japanese touch to the sensibilities he honed in France. The result is a culinary approach that is truly one-of-a-kind.

Localisation

  • Itinéraire à partir de ce lieu
  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 6 400
    Toyoko Inn Osaka Yodoyabashi-eki Minami
    Très bien 8.3
    26 m - Chuo-ku Hiranomachi 3-4-6, Osaka
  • A partir de JPY 3 900
    APA Hotel Yodoyabashi Ekimae
    Bien 7.5
    191 m - Chuo-ku Fushimicho 3-1-9, Osaka
  • A partir de JPY 12 160
    HOTEL LiVEMAX Osaka Yodoyabashi
    Agréable 6.7
    192 m - Chuo-ku Awajimachi 2-6-9, Osaka

A voir, à faireà proximité