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Isshisoden Nakamura
136 Matsushitacho, Nakagyo-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Trois étoiles MICHELIN : une cuisine unique. Vaut le voyage ! La signature d’un très grand chef ! Produits d’exception, pureté et puissance des saveurs, équilibre des compositions : la cuisine est ici portée au rang d’art. Les assiettes, parfaitement abouties, s’érigent souvent en classiques.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Accès chaussures interdit
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Isshisoden Nakamura started out as a business hauling fish from the Wakasa region to Kyoto. For Motokazu Nakamura, the sixth-generation owner-chef, his restaurant’s name does not refer to a secret cooking technique passed down to a single heir, but rather to the spirit of treasuring every meeting. For the shiromiso zoni, the miso is dissolved in water alone.  The remains of the sweet-grilled tilefish are turned into soup, not letting any flavour escape. The water bubbling up from the tiny inner garden is behind this restaurant’s best-known dishes.

Localisation

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Où mangerà proximité

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  • A partir de JPY 6 000
    City Pension Tommy Rich Inn Kyoto
    Bien 7.8
    122 m - Nakagyo-ku Tominokoji Sanjo-agaru, Kyoto
  • A partir de JPY 6 400
    Hotel Resol Trinity Kyoto
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    140 m - Nakagyo-ku Fuyachodori Oikeagaru Kamihakusancho 249, Kyoto
  • A partir de JPY 23 000
    Malda Kyoto
    Exceptionnel 9.6
    166 m - Nagagyou-ku, Marukizaimokucho, 684, Kyoto

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