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Ponta Honke
3-23-3 Ueno, Taito-ku, Tokyo Itinéraire
Cuisine Yoshoku
  • Bib Gourmand : nos meilleurs rapports qualité-prix ≤ 70 CHF Un moment de gourmandise à moins de 70 CHF: de bons produits bien mis en valeur, une addition mesurée, une cuisine d’un excellent rapport qualité-prix.

Informations complémentaires

  • Cuisine Yoshoku
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Ponta’s taste, upheld by fourth-generation owner-chef Yoshihiko Shimada and his family, goes back generations. His famous cutlet is deep-fried in lard carefully taken from the fat of the pork he will fry. Work is done by hand, as it has been from the first generation. Fried anago (conger eel) and Japanese whiting are also popular. Pig’s-tongue stew, aged over three weeks, is even more popular and often sells out. Shimada compromises on nothing, which is why his customers keep coming back.

Localisation

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  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 5 620
    R&B Hotel Ueno Hirokoji
    Très bien 8.4
    122 m - Taito-ku Ueno 1-18-8, Tokyo
  • A partir de JPY 3 900
    APA Hotel Ueno Hirokoji
    Très bien 8.3
    178 m - Chiyoda-ku Sotokanda 5-3-3, Tokyo
  • A partir de JPY 4 500
    Okachimachi Urban Hotel
    Très bien 8.5
    197 m - Chiyoda-ku Sotokanda 6-16-8, Tokyo

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