9
€€€
En la Parra
San Pablo 80, 37008 Salamanque Itinéraire
Cuisine actuelle
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine actuelle
  • Air conditionné
  • Accès handicapés
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informations pratiques

Description

Following the impetus that accompanied its Michelin star, this restaurant opposite the Convento de San Esteban’s church has had a facelift, resulting in enhanced comfort for guests in the form of two contemporary dining rooms in which it’s now possible to watch the creative process unfold.
Ably supported by her husband Alberto Rodríguez in the dining room, chef Rocío Parra remains faithful to her modern style of cooking rooted in local and traditional cuisine. This is showcased on two tasting menus, Pizarra (Slate) and Granito (Granite), the names of which highlight the predominant geological characteristics of Salamanca’s vineyards. Both menus feature a variety of Iberian pork appetisers, followed by contemporary dishes that make full use of the province’s ingredients.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de € 54
    NH Collection Salamanca Palacio de Castellanos
    Superbe 8.7
    51 m - San Pablo, 58-64, 37008 Salamanque
  • A partir de € 66
    VUT San Pablo 31
    Très bien 8.5
    104 m - Calle San Pablo 31, 37001 Salamanque
  • A partir de € 49
    MoneoHeritage
    Bien 7.8
    107 m - San Pablo 54, 37008 Salamanque

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