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Yakitori Torisen
3F, 1-4-26 Dojima, Kita-ku, Osaka Itinéraire
Spécialités de Yakitori
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Spécialités de Yakitori
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

Kyohei Obana pours his soul into each complete yakitori, grilling only chicken raised by like-minded producers in Tanba-Sasayama. He presents the first skewer of thigh meat by hand. Hearts are cut in half and shared between two guests. Pieces too small to skewer are served as gyoza dumplings. The dashi from bones finds its way into zosui and oyakodon (a bowl of rice topped with chicken and eggs). Obana does his best to use every part of the precious lives his meat has lost.

Localisation

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  • Itinéraire vers ce lieu
  • Itinéraire passant par ce lieu
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  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 19 240
    Zentis Osaka
    Fabuleux 9
    165 m - Kita-ku Dojimahama 1-4-26, Osaka
  • A partir de JPY 6 019
    Hotel Elsereine Osaka
    Très bien 8.3
    218 m - Kita-ku Dojima 1-5-25, Osaka
  • A partir de JPY 7 650
    Hotel Monterey Le Frere Osaka
    Très bien 8.5
    250 m - Kita-ku Sonezakishinchi 1-12-8, Osaka

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