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Ike Edoyakiunagi Asahitei
29 Haibara Shimoidani, Uda, Nara Itinéraire
Spécialités d'Unagi / anguille
  • Bib Gourmand : nos meilleurs rapports qualité-prix ≤ 70 CHF Un moment de gourmandise à moins de 70 CHF: de bons produits bien mis en valeur, une addition mesurée, une cuisine d’un excellent rapport qualité-prix.

Informations complémentaires

  • Spécialités d'Unagi / anguille
  • Air conditionné
  • Parking
  • Espèce

Informations pratiques

Description

There is a saying about the depth of skill an unagi chef needs: three years to learn how to skewer it, eight to learn how to dress it and a lifetime to learn how to grill it. While grilling unagi might be the most difficult, Hideki Morimoto was tasked with it from a young age by his father, the then owner. Edo-style grilling includes steaming beforehand and is something the father learned while training in Tokyo. He buys in mostly large unagi and far-infrared grills it.

Localisation

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