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Kenninji Gion Maruyama
566-15 Komatsucho, Higashiyama-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Deux étoiles MICHELIN : une cuisine d’exception. Vaut le détour ! Les meilleurs produits magnifiés par le savoir-faire et l’inspiration d’un chef de talent, qui signe, avec son équipe, des assiettes subtiles et percutantes, parfois très originales.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Accès chaussures interdit

Informations pratiques

Description

Yoshio Maruyama is a tea-ceremony master. In his view, Japanese cuisine is a comprehensive art form, incorporating everything from ceremonial spaces to the construction of the premises. The famed tea master Sen no Rikyu once counselled that preparation should never be compromised: ‘Set the charcoal so that the water will boil’. The waiting room is cooled with an icicle in summer, in winter warmed with a charcoal brazier. Ikebana are crafted to suggest flowers in a field.

Localisation

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  • Hôtels à proximité
  • Restaurants à proximité

Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 17 200
    Hotel The Celestine Kyoto Gion
    Guide MICHELIN Superbe 8.9
    65 m - Higashiyama-ku Komatsucho 572, Kyoto
  • A partir de JPY 12 000
    慶有魚·小松(Kyotofish·Komatsu)
    Fabuleux 9
    75 m - 東山区小松町572-20, Kyoto
  • A partir de JPY 35 640
    Gion Kyuraku
    Exceptionnel 9.6
    91 m - Higashiyama-ku Rokuro-cho 108-1, Kyoto

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