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Gosho Iwasaki
660 Otsucho, Nakagyo-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Informations pratiques

Description

The kaiseki embodies the maxim, ‘cooking makes the person’. Owner-chef Iwasaki’s mature techniques and unforced Kyoto sophistication reveal themselves in his cuisine. In his nabe cooking, he prepares each dish in front of his customers to ensure they don’t miss the fresh-cooked aroma. The beef and slightly bitter taste of edible wild plants in the Spring Bitter Stew put the soul at ease. The rice in an earthenware pot is prepared using Koshihikari rice from his hometown of Kyotamba.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 23 760
    Hotel Kado Gosho-Minami Kyoto
    Superbe 8.9
    175 m - Nakagyo-ku Okura-cho 206, Kyoto
  • A partir de JPY 29 448
    Tsuyukusa-an
    Bien 7.9
    211 m - Nakagyo-ku Fukuyacho 737-3, Kyoto
  • A partir de JPY 11 025
    Guesthouse Raku
    Superbe 8.7
    216 m - Nakagyo-ku Kusunoki-cho 588-2, Kyoto

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