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Mirei
143-2 Kameyacho, Takeyamachidori Muromachihigashiiru, Nakagyo-ku, Kyoto Itinéraire
Cuisine japonaise
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine japonaise
  • Air conditionné
  • Repas au comptoir
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Informations pratiques

Description

The French painter Jean-François Millet was the inspiration behind the restaurant's name—Western culture being a major influence in the owner-chef Yuzo Nakao's hometown of Nagasaki, an international port city for centuries. Recognising that no two people have the same tastes, he welcomes guests with a varied à la carte menu. Make a point of ordering the pureed soup of young onions, peaches, chestnuts and Kyoto yams which bursts with imagination and the colours of the seasons.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de JPY 27 000
    Mitsuki Kyoto
    Exceptionnel 9.9
    1 m - Nakagyo-ku Kameyacho 142, Kyoto
  • A partir de JPY 18 360
    Noku Kyoto
    Guide MICHELIN Superbe 8.7
    111 m - Nakagyo-ku Okuracho 205-1, Kyoto
  • A partir de JPY 6 200
    RAKURO Kyoto by THE SHARE HOTELS
    Guide MICHELIN Superbe 8.7
    118 m - Nakagyo-ku, Joshinyokocho 186, Kyoto

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