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€€€€
Sollo
Avenida del Higuerón 48, 29640 Fuengirola Itinéraire
Cuisine créative,Cuisine moderne
  • Une étoile MICHELIN : une cuisine d’une grande finesse. Vaut l’étape ! Des produits de première qualité, une finesse d’exécution évidente,des saveurs marquées, une constance dans la réalisation des plats.

Informations complémentaires

  • Cuisine créative
  • Cuisine moderne
  • Air conditionné
  • Accès handicapés
  • Repas en terrasse
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Informations pratiques

Description

In this attractive restaurant with an open kitchen and superb views of the coast, discover innovative cuisine that is resolutely focused on aquaponic production as an alternative production system for the future, combining the rearing of freshwater fish with the growing of vegetables in a symbiotic environment (90% of Sollo’s ingredients are home produced).
Here, Diego Gallegos, the so-called “caviar chef”, creates a tasting menu with an unequivocal sustainable thread, featuring modern, delicate and balanced dishes with a South American touch (the chef is from Brazil and his mother from Peru) and a nod to organically produced Riofrío caviar. If you would like to find out more about his ideas on sustainability, it’s well worth visiting his unique R&D laboratory.

Localisation

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Où mangerà proximité

Où dormirà proximité

  • A partir de € 119
    Higuerón Hotel Curio Collection by Hilton
    Très bien 8.4
    49 m - Avenida del Higuerón, 48, 29640 Fuengirola
  • A partir de € 38
    Costadelsolflat
    Fabuleux 9.4
    274 m - 50 Calle Granada, 29630 Benalmádena
  • A partir de € 58
    Lovely flat with open pool in El Higueron Ref 106
    Superbe 8.7
    297 m - 56 Avenida del Higuerón, 29630 Benalmádena

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