Lamm-Carré / Lammrücken /Springbrunnen SKLENAR
Weinberggarten SPRINGBRUNNEN Sklenar/Springbrunnen SKLENAR
Weinberggarten SPRINGBRUNNEN Sklenar/Springbrunnen SKLENAR
Springbrunnen
Restaurant SPRINGBRUNNEN Sklenar/Springbrunnen SKLENAR
Martin Sklenar - Chef de cuisine /Springbrunnen SKLENAR
Springbrunnen
Springbrunnen
Springbrunnen
Springbrunnen
Springbrunnen
Springbrunnen
Zitronen-Torte, Merengue, Lavendel Espuma & Beeren /Springbrunnen SKLENAR
Springbrunnen
Böhmische Erdbeer-Quarkknödel /Springbrunnen SKLENAR
Entenbrust-Terrine de campagne /Springbrunnen SKLENAR
Tagliatelle Alfredo mit Pilzrahmsauce mit frisch geriebenen Trüffeln/Springbrunnen SKLENAR
Roastbeef Black Angus/Springbrunnen SKLENAR
Gazpacho andaluz à la Chef /Springbrunnen SKLENAR
Erdbeer-Parfait mit Rosenblüten Espuma & Beeren /Springbrunnen SKLENAR
Carpaccio von Pulpo a la gallega/Springbrunnen SKLENAR
Springbrunnen
Roastbeef Black Angus/Springbrunnen SKLENAR
Gazpacho andaluz à la Chef /Springbrunnen SKLENAR
Unser geräucherter Lachs /Springbrunnen SKLENAR
Springbrunnen SKLENAR
Guide Michelin
Cuisine régionale
L'avis du Guide Michelin
After almost 30 years in Mallorca, Czech-born Martin Sklenar and his wife Lucie swapped the Balearic island for the vineyards of Oberkirch. Here, they propose an interesting blend of regional (Baden), Mallorcan and Bohemian-inspired cuisine. This is served in a cosy interior with a slightly rustic feel, or out on the wonderful terrace known as the Weinberggarten. The ingredient-led dishes can be accompanied by your choice of wine from a predominantly regional selection.
Ses points forts
Parking
Localisation
Springstraße 1177704 Oberkirch